Skip to main content

Peter van Oijen

Mijn naam is Peter van Oijen, ik ben geboren in 1963 en sinds 1994 werkzaam in de GGZ.
Ik ben geen mooi- prater of zachte heelmeester maar een ervaren psychiatrisch verpleegkundige, opgeleid in Leidschendam en ben daarna onder meer werkzaam op de PAAZ in Hilversum en later in klinieken in de regio Zutphen en Doetinchem.
Ik heb een goed inzicht in een grote verscheidenheid aan zaken waardoor mensen lijden aan of in het leven en hoe zij daarin een weg of een oplossing proberen te vinden in geestelijk, lichamelijk, sociaal, economisch, relationeel en spiritueel opzicht.
Tegelijkertijd ben ik vriendelijk en zachtaardig maar ook nuchter, praktisch en analytisch, en verkoop ik geen smoesjes of zoethoudertjes.
In het bijzonder AD(H)D, trauma en PTSS, maar ook depressie en persoonlijkheidsproblematiek vallen in mijn veld van expertise, vooral met betrekking tot volwassenen en ouderen. Met kinderen kan ik niet uit de voeten, daarvoor zijn mijn collega’s meer geschikt.
Ik werk voornamelijk in het rayon Zutphen.