Sanne de Kraker

Mijn naam is Sanne de Kraker, ik woon met mijn vriend Jari en hond Harry in Doetinchem.
Na meerdere jaren ervaring in het werkveld is mijn doel om me hard te maken voor een zo efficiënt mogelijk hulpverlening circuit. Tussen mijn werkzaamheden door ben ik bezig me op te scholen en bij te leren in de sector jeugdhulpverlening en kinder-coaching.
Omdat ik ben opgegroeid in een gezin waarbij de meerderheid de diagnose autisme of PDD-NOS heeft zit het in mijn natuur om structuur aan te bieden en een veilige omgeving te creëren voor kinderen en jongeren die dat nodig hebben. Dit maakt mij de hulpverlener die ik nu ben en daardoor kan ik mensen op de passende manier helpen.
Tijdens het bewandelen van mijn leerweg werd ik enthousiast van de preventie van problematieken. Op vroeg stadium kiezen voor een steuntje in de rug en een duwtje in de goede richting kan grote problemen in de toekomst tegengaan. Mocht dat stadium gepasseerd zijn ga ik kijken naar de reden achter het gedrag en hiermee aan de slag. Samen met het gezin, kind of tiener gaan we opzoek naar de meest prettige manier van hulpverlening.
Al vanaf het begin was duidelijk dat Harry luisteren en bedienen erg leuk vindt. Hij is vanaf puppy meegegaan naar mijn ambulante diensten en diensten op de groepen. Hier was hij een echte steunpilaar voor de kinderen en tieners. Een praatpaal die alles wat je verteld goed vindt en niet zal oordelen. Hij leerde veel van de kinderen en jongeren en andersom ook.
Samen met Harry wil ik me inzetten om iedereen met een hulpvraag aan te horen en een zo passend mogelijk pad te bewandelen tot het gewenste resultaat.
Harry en ik volgen cursussen bij Pets4Care.
Sanne haar rayon ligt rondom Doetinchem

Ambu SPV Zorgbureau

Laakse Laan 40
7207 ND Zutphen
info@ambuspv.nl

  • KvK nr. 72100338
  • Bankrek.nr. NL50 KNAB 0257 5117 92
  • AGB: 98103356-41410467