Samantha van Oort

Graag stel ik mijzelf aan u voor.
Mijn naam is Samantha, ook wel Sam, van Oort (1994).
Na het behalen van mijn SPW Jeugdzorg diploma ben ik werkzaam geweest bij diverse organisaties en heb zo brede ervaring opgedaan, zowel in de klinische als ambulante hulpverlening. Ik heb binnen deze settingen met verschillende doelgroepen gewerkt en daaruit neem ik mee dat voor iedere vraag een oplossing is.
Inmiddels heb ik ook in de vorm van deeltijd (werken/leren) de opleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlener volbracht aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.  
Ik ben een geduldige zorgverlener die weet van aanpakken. Ik zit niet graag stil en vul mijn vrije tijd in met voetbal en crossfit. Daarnaast ben ik echt een gezelligheidsmens en geniet ik ervan om leuke dingen te doen met vrienden. 
Ik probeer altijd samen opzoek te gaan naar de mogelijkheden van een persoon. En door dit als vertrekpunt te gebruiken ervaart men vaak zelfvertrouwen. Ik vind het belangrijk dat iemand zichzelf kan zijn en zich op zijn gemak voelt in de begeleiding(s)wijze.
Met mijn enthousiaste en gedreven instelling ga ik uitdagingen niet uit de weg, maar grijp ik deze juist aan. Ik werk in het rayon midden Gelderland.

Ambu SPV Zorgbureau

Laakse Laan 40
7207 ND Zutphen
info@ambuspv.nl

  • KvK nr. 72100338
  • Bankrek.nr. NL50 KNAB 0257 5117 92
  • AGB: 98103356-41410467