Skip to main content

Gül Yayla

Mijn naam is Gül Yayla (1962). Ik ben vanaf 1992 werkzaam geweest bij de verschillende Maatschappelijk Werk Instellingen als maatschappelijk werkster, School maatschappelijk werkster en jeugdwerker. Sinds 1998 ben ik werkzaam als Transculturele systeemtherapeute in een GGZ instelling. Binnen deze GGZ instelling heb ik ruim 22 jaar ervaring, allereerst bij Jeugd-GGZ, de laatste jaren bij de afdeling volwassenen met persoonlijkheidsstoornissen/complexe trauma en Verslavingspsychiatrie.

Een belangrijke waarde in mijn behandeling is dat ik graag met u in gesprek ga waarin ik samen met u bekijk of u bij mij op de juiste plek bent. En wie er in uw sociale omgeving of gezin betrokken kan worden bij een intakegesprek en de behandeling. Ik probeer zo goed mogelijk aan te sluiten bij uw hulpvraag en kijk samen met u en de persoon/personen uit uw directe omgeving naar mogelijkheden voor verandering.

Of ik nu werk met een individu, een echtpaar, een gezin, ik werk altijd vanuit een holistische benadering. Dat betekent dat ik de mens in zijn geheel zie (lichaam, geest en emotie). Omdat ik een brede specialisatie heb opgebouwd in verschillende methodieken, kan ik aansluiten bij de hulpvrager als uniek mens en een benadering kiezen die het best bij die persoon en zijn of haar probleem past; Daarbij combineer ik inzichten uit de systeemtherapie en individuele therapie. Dat betekent dat ik vaak verschillende aspecten van verschillende methodieken in de behandeling gebruik.

Naast de behandeling is mijn begeleiding praktisch en oplossingsgericht. Ik stimuleer u/uw gezin om concreet met de vragen aan de slag te gaan.

Ik werk in het rayon Arnhem en omstreken.

Mijn opleidingen en registraties:

  • HBO-MWD
  • VO-GGZ
  • (Transculturele)Systeemtherapie opleiding

N.V.R.G, NVPA, RBCZ, SKJ